09194000092

بهداشت کافه

10 / 10
1
بازگشت به لیست مقالات » | ﺳﻪشنبه 28 مرداد 1404 در ساعت 25 : 8 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

بهداشت کافه :

بهداشت کافه یکی از مهم ترین عوامل کافه داری می باشد و این موضوع مستقیم روی اعتماد مشتری ، کیفیت محصول و حتی ماندگاری برند تاثیر میگذارد که شامل مراحل زیر می باشد :

 

1) بهداشت پرسنل :

. دست ها باید مرتب شسته شوند ( قبل از کار ، بعد از لمس مواد خام ، بعد از استفاده از سرویس و ...)

. استفاده از دستکش و کلاه یا توری مو هنگام آماده سازی غذا و نوشیدنی

. داشتن لباس کار تمیز و مرتب

. ممنوعیت استفاده از زیورآلات ( انگشتر، ساعت و ...) هنگام کار با مواد غذایی

 

2) بهداشت تجهیزات و ظروف :

. دستگاه ها باید روزانه تمیز و رسوب زدایی بشوند

. ظروف و لیوان ها باید با آب داغ و شوینده مناسب شسته و خشک بشوند.

. استفاده از ماشین ظرف شویی صنعتی یا سینک سه حوض ( شستشو، آبکشی، ضدعفونی) توصیه می شود

 

3) بهداشت مواد اولیه :

. مواد غذایی باید در ظروف دربسته و تمیز نگهداری شود

. تاریخ انقضا باید مرتب چک شود

. شیر ، خامه و لبنیات همیشه در دمای یخچال ( 4درجه) نگهداری شوند

. قهوه ، پودر کاکائو و آجیل ها در ظروف خشک و دربسته ، دور از نور و رطوبت نگهداری شوند

 

4) بهداشت محیط :

. کف باید هر روز شسته و ضدعفونی شود

. میزها و صندلی ها بعد از هر مشتری تمیز و ضدعفونی شوند

. سرویس بهداشتی تمیز و مجهز به صابون و دستمال کاغذی باشد

. تهویه ی مناسب ( جلوگیری از بوی دود یا رطوبت) الزامی است

 

5) پیشگیری از آلودگی متقاطع :

. مواد خام ( مثل گوشت یا سبزیجات شسته نشده) باید جدا از مواد آماده مصرف نگهداری شوند

. تخته های برش رنگی برای مواد مختلف استفاده شود ( به عنوان مثال قرمز برای گوشت ، سبز برای سبزیجات ، آبی برای نان و کیک)

. یخچال و فریزر باید قفسه بندی شوند تا مواد خام با آماده قاطی نشوند

 

6) کنترل آفات :

. سطل زباله ی درب داراستفاده شود و روزانه تخلیه شود

. پنجره ها و درها توری داشته باشند تا حشرات وارد نشوند

. استفاده از قرارداد های دوره ای با شرکت های مبارزه با آفات توصیه می شود

 

7) استانداردها و نظارت :

. رعایت دستورالعمل های وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو

. آموزش پرسنل در مورد بهداشت مواد غذایی

. چک کردن روزانه نظافت

ارسال نظر و نظرات ثبت شده

سایر مقالات

10 / 10
1
تجهیزات کافه

تجهیزات کافه

تجهیزات اصلی مورد نیاز کافه :   1) تجهیزات قهوه : . اسپرسوساز حرفه ای ( 2 یا 3 گروپ بسته به ...
راه اندازی کافه

راه اندازی کافه

راه اندازی کافه : مراحل راه اندازی کافه به شرح ذیل است   1) تعیین کانسپت و سبک کافه : . اول ...
علاقه نسل z و آلفا

علاقه نسل z و آلفا

علاقه نسل Z  و آلفا به دوستدار بودن محیط زیست یا (Eco-friendly)  :   1) آگاهی محیط ...
بهداشت کارگاه

بهداشت کارگاه

بهداشت کارگاه :   1) طراحی و زون بندی فضا : بهداشت از نقشه ی کارگاه شروع می شود. مسیر حرکت م ...
بهداشت کافه

بهداشت کافه

بهداشت کافه : بهداشت کافه یکی از مهم ترین عوامل کافه داری می باشد و این موضوع مستقیم روی اعتماد مشت ...
دکور کافه

دکور کافه

انواع دکورهای کافه : 1) کافه کلاسیک (classic café ) : . مبلمان چوبی تیره یا چرمی . دیوارها ...
انواع کافه

انواع کافه

انواع کافه : کافه ها از لحاظ نوع خدمت و شرایط محیطی به چند دسته تقسیم می شوند که در ذیل به انها اشا ...