تجهیزات اصلی مورد نیاز کافه :
1) تجهیزات قهوه :
. اسپرسوساز حرفه ای ( 2 یا 3 گروپ بسته به حجم کار)
. آسیاب قهوه ( ترجیحا اختصاصی برای هر نوع قهوه یا دست کم یک آسیاب تازه)
. ترازوی دیجیتال
. تمپر و توزیع کننده قهوه
. کیت های دم آوری دستی مخصوصا اگر اسپشیالیتی کار میکنی
2) تجهیزات شیر و نوشیدنی :
. یخچال نوشیدنی ( برای شیر ، خامه ، نوشابه)
. پیچر استیل ( برای فوم دادن شیر)
. دماسنج شیر
. بلندر ( برای اسموتی، نوشیدنی های سرد و ...)
. شیکر و ابزار بار سرد
3) تجهیزات آشپزخانه ( اختیاری بسته به منو ) :
. فر یا توستر آون ( برای گرم کردن یا پخت شیرینی ساده)
. مایکرو ویو
. ساندویچ ساز / گریل ( اگر غذای سبک داری)
. یخچال و فریزر صنعتی
4) تجهیزات سرو و پذیرایی :
. فنجان ، لیوان شیشه ای و سرامیکی
. لیوان های بیرون بر
. نی کاغذی یا استیل (eco-friendly)
. بشقاب ، قاشق و چنگال
5) تجهیزات جانبی و ضروری :
. دستگاه کارتخوان
. سیستم حسابداری یا نرم افزار مدیریت کافه
. شستشو ظروف ( سینک استیل صنعتی ، ماشین ظرفشویی)
. سیستم تهویه و هود
. دوربین و امنیت
قدم اول از کجا شروع کنیم ؟
- اول کانسپت و منو را مشخص کنید
- بعد لیست تجهیزات مورد نیاز را بنویسید
- فضا را طراحی کنید تا بدانید چه دستگاهی کجا باید قرار گیرد
- بعد بروید سراغ خرید تجهیزات ترجیحا دست دوم سالم یا نو بسته به بودجه ی شما دارد