راه اندازی کافه :
مراحل راه اندازی کافه به شرح ذیل است
1) تعیین کانسپت و سبک کافه :
. اول باید مشخص کنی کافه ات چه اهمیتی داشته باشه :
. اسپیشیالیتی یا عمومی ؟
. فضای دوستانه یا لوکس ؟
. بیرون بر (Take Away) یا نشستن طولانی ؟
. این مرحله روی منو ، تجهیزات ، دکور و حتی مشتری ها تاثیر مستقیم دارد.
2) طراحی منو :
. قبل از خریدن تجهیزات باید بدانید چه نوشیدنی ها و خوراکی هایی قرار است سرو کنید .
. مثلا اگر فقط قهوه و نوشیدنی ساده دارید ، تجهیزات کمتر
. اگر شیرینی و دسر هم می فروشید ، به ماکروویو ، یخچال و ویترین و کلی وسیله ی دیگه نیاز دارید
3) فضای کافه و چیدمان :
. طراحی آشپزخانه و بار باید طوری باشد که باریستا سریع و راحت کار کند
. جریان کار خیلی مهم است : از دم کردن قهوه تا سرو برای مشتری