09194000092

راه اندازی کافه

10 / 10
1
بازگشت به لیست مقالات » | چهارشنبه 29 مرداد 1404 در ساعت 8 : 16 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

راه اندازی کافه :

مراحل راه اندازی کافه به شرح ذیل است

 

1) تعیین کانسپت و سبک کافه :

. اول باید مشخص کنی کافه ات چه اهمیتی داشته باشه :

. اسپیشیالیتی یا عمومی ؟

. فضای دوستانه یا لوکس ؟

. بیرون بر (Take Away) یا نشستن طولانی ؟

. این مرحله روی منو ، تجهیزات ، دکور و حتی مشتری ها تاثیر مستقیم دارد.

 

2) طراحی منو :

. قبل از خریدن تجهیزات باید بدانید چه نوشیدنی ها و خوراکی هایی قرار است سرو کنید .

. مثلا اگر فقط قهوه و نوشیدنی ساده دارید ، تجهیزات کمتر

. اگر شیرینی و دسر هم می فروشید ، به ماکروویو ، یخچال و ویترین و کلی وسیله ی دیگه نیاز دارید

 

3) فضای کافه و چیدمان :

. طراحی آشپزخانه و بار باید طوری باشد که باریستا سریع و راحت کار کند

. جریان کار خیلی مهم است : از دم کردن قهوه تا سرو برای مشتری

ارسال نظر و نظرات ثبت شده

سایر مقالات

10 / 10
1
تجهیزات کافه

تجهیزات کافه

تجهیزات اصلی مورد نیاز کافه :   1) تجهیزات قهوه : . اسپرسوساز حرفه ای ( 2 یا 3 گروپ بسته به ...
راه اندازی کافه

راه اندازی کافه

راه اندازی کافه : مراحل راه اندازی کافه به شرح ذیل است   1) تعیین کانسپت و سبک کافه : . اول ...
علاقه نسل z و آلفا

علاقه نسل z و آلفا

علاقه نسل Z  و آلفا به دوستدار بودن محیط زیست یا (Eco-friendly)  :   1) آگاهی محیط ...
بهداشت کارگاه

بهداشت کارگاه

بهداشت کارگاه :   1) طراحی و زون بندی فضا : بهداشت از نقشه ی کارگاه شروع می شود. مسیر حرکت م ...
بهداشت کافه

بهداشت کافه

بهداشت کافه : بهداشت کافه یکی از مهم ترین عوامل کافه داری می باشد و این موضوع مستقیم روی اعتماد مشت ...
دکور کافه

دکور کافه

انواع دکورهای کافه : 1) کافه کلاسیک (classic café ) : . مبلمان چوبی تیره یا چرمی . دیوارها ...
انواع کافه

انواع کافه

انواع کافه : کافه ها از لحاظ نوع خدمت و شرایط محیطی به چند دسته تقسیم می شوند که در ذیل به انها اشا ...