09194000092

کیک

10 / 10
1

اولین نمونه های کیک های کافه ای برمیگردد به قرن 17 در کشور آلمان ، نان های شیرین مخمری با قهوه سرو میشدند .

اسکاندیناوی ها در ان دوران رسم قهوه خوری با انواع شیرینی های مغزدار و ادویه دار را رایج کردند ، مهاجران آلمانی و هلندی در قرن 19 رسپی این کیک ها را با خود اوردند و کم کم کیک های کافی شاپی از نان ساده به انواع دسرهای مدرن و پیچیده تبدیل شدند. به مرور در کیک ها از میوه های خشک ، ادویه جات ، خمیر ترش و خامه ترش استفاده شد که این امر باعث نرم تر شدن و خوش طعم تر شدن کیک ها شد. یکی از علت های نام گذاری کافی کیک ها به دلیل سرو شدن کیک ها با قهوه می باشد.

از قرن بیستم تا امروز قالب های خاص گرد باعث محبوب تر شدن کیک ها شد و کیک های گرد و پرجزئیات امروزه طرفداران بسیاری در نقاط مختلف دنیا دارد. امروزه از مواد اولیه به روز و جدید در کیک ها استفاده می شود از جمله انواع میوه جات، آجیل، شکلات، انواع کرم ، انواع خامه و ... .

ارسال نظر و نظرات ثبت شده