ایده ی اولیه ی تارت ها به دوران روم و یونان باستان برمیگردد . در ان زمان مردم نان یا خمیر نازک را به عنوان ظرف برای پخت و سرو گوشت یا میوه استفاده می نمودند . در ان دوران با ترکیب کردن خمیر و عسل و میوه چیزی مشابه تارت تهیه میکردند . قرن 13 و 14 در فرانسه و انگلستان تارت های اولیه با گوشت و سبزیجات پر میشدند و در وعده های اصلی غذایی استفاده می شدند . در ان دوران تارت ها معمولا شیرین نبودند و فقط در مهمانی ها و تشریفات استفاده میشد .قرن 15 و 16 کم کم با گسترش استفاده شکر و سایر ادویه جات از کرم ها و مربا و میوه ها برای ساخت تارت استفاده شد و در فرانسه به صورت حرفه ای انواع تارت در سبک های گوناگون متداول شد و تارت های میوه ای و تارت لیمو رایج شد .
در قرن 18 و 19 رسپی تارت ها دستخوش تغییر شد و سهولت در ساخت تارت باعث شد مردم رغبت بیشتری نسبت به درست کردن تارت در قالب های فلزی و چینی نشان داده و شکل گرد و مدرن تارت شکل گرفت .
قرن 20 و 21 تارت به یک دسر کلاسیک که از انواع میوه ها و شکلات و کارامل ساخته میشود تبدیل شد .